LATEST NEWS

University of New York Tirana Educating Tomorrow’s Leaders! - NJOFTIM

26.08.2014

Ashtu sikurse bëhet me dije nga Ministria e Arsimit dhe Sporteve dhe nga mediat, Universiteti i New Yorkut Tiranë kaloi me sukses auditimin nga autoritetet përkatëse dhe premton përmirësim të vazhdueshëm duke iu përmbajtur...[more]


University of New York in Tirana Graduation Ceremony with Keynote Speaker the Ambassador of USA in Albania

11.07.2014

On Friday, July 11, 2014 at Sheraton Hotel, the University of New York Tirana celebrated its 9th Graduation Ceremony sending tens of bachelors, masters and law students into the world.   The keynote speaker of the ceremony...[more]


Master's Thesis Presentation

30.06.2014

Presentation of the Master Thesis by UNYT students in the Master of Science Program, in Finance and Accounting  Monday, June 30, and Tuesday July 1, 2014 At 5:30pm At UNYT[more]


Newsitem 1 till 5 out of 94 newsitems.
First page < Previous 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Next > Last page